CoD1Mania NationsCup Fall 2020 Hungary

Sziasztok!

Hamarosan kezdődik a NationsCup ahol a magyar válogatottnak is rendelkeznie kell szövetségi kapitánnyal erről pedig a megállapodás szerint szavazással döntünk. A szövetségi kapitány posztra 3 jelentkezőnk van: bazsa, boceY és NewZoo személyében. Kérlek olvassátok el a bemutatkozó szövegjeiket és terveiket a válogatottal, a végén pedig szavazzatok.

Hajrá MAGYAROK!

Bővebb információ a NationsCup-ról: https://cod1mania.com/cod1mania-nationscup-fall-2020/

Jelentkezők bemutatása:

Héder “bazsa” Balázs

Mikor kezdted a játékot?

2004 nyarán egyik osztálytársam mutatta meg a játékot, azóta nem tudom elengedni 😀

Eredmények

XterNet Lan 2008 CoD1 1st place
ICL 1 CoD2 4th place
ICL 7 CoD2 3th place
ICL 9 CoD2 4th place
ICL 10 CoD2 2nd place
ICL 12 CoD2 1st place
ICL 15 CoD2 1stplace
ICL 19 CoD2 1st place
CoD2 The Last Stand Lan in Prague 2nd place
CoD2 The Last Stand II. Lan in Prague 4th place
CoD2 Gamersject Lan in Zagreb 1st place
Cod2 Esportsonline Lan in Zagreb 1st place
Cod2 TSA Lan in Karlovac 5-6th place
Cod2 TLSA Lan in Munich 1st place
Cod2 TLS Final in Prague 2nd place
ICL 56 CoD1 1st place

 Csapatok és játékosok akik támogatják a jelölésed

SUPERKIDS, inspire, whatever és az összes CoD2 játékos! 😀

Motiváció, miért szeretnél kapitány lenni?

Aki ismer, tudja hogy általában milyen hangulatú egy war nálunk. Minden esetben a legtöbbet hoznánk ki a magyar csapatból, a jelenlegi magyar játékosokból a legerősebb 5-sel mennénk neki a Nation Cupnak. Régóta nem volt NC, úgyhogy jó lenne egy magyar sikerrel zárni ezt a tornát.

Bodzássy “boceY” Gábor

Mikor kezdted a játékot?

2004. január

Eredmények

2005 Kecskeméti LAN 4. hely
2006 XterNet LAN 3. hely
2006-2007 top 10 EU CB
2008 Clanbase Nations Cup 2. hely
2017 Prágai LAN, igaz nem értünk el helyezést (jó szervezésnek hála! PLAYOFFBAN! brecourt bo1) de 7/7 győzelem volt a csoportban, és a csoport második és csoport harmadikunk játszotta a döntőt.
2017 Online Cup 2. hely
2018 ICL 41 CoD1 LAN 1. hely
2019 ICL 50 CoD1 LAN 1. hely
2020 CoD1Mania Cup #1 győzelem
2020 3x CoD1Mania Cup 2. hely
…és jelenleg is tartó Divisionben benne vagyunk a legjobb négyben!

 Csapatok és játékosok akik támogatják a jelölésed

Szerintem mindenki ismer, hogy milyen vagyok… 🙂 maximalista, de ez mellett mókás szóval a hangulat garantált!

Motiváció, miért szeretnél kapitány lenni?

Azért tartom magam a legalkalmasabbnak, mert tudom magamról, hogy tudok irányítani, és szervezni! Mi sem igazolja szerintem ezt, hogy az elmúlt években elért lan győzelmek, vagy akár a neten elért eredmények is igazolják ezt! Hiszen mi vagyunk a legeredményesebb magyar csapat punk52-vel jelenleg itthon, amire azért büszke vagyok, mert nem kevés munka van benne! Szeretném átvinni ezt a győzelmi mentalitást a Team Hungary-be is! Nálam nem baráti alapon működne a kiválasztás, hanem szimplán skill, és hozzáállás szerint kerülnének be az emberek! Azok az emberek akiket érdemesnek tartok, hogy “felhúzzák a magyar válogatott mezt”. A másik fontos tényező, az aktivitás lenne, tudni illik nálam gyakorlás van! Az játszik aki tud gyakorolni, persze az adott felnőtt élethez tartozó szabadidő ráfordítással, mert nélküle nem sok értelme van az egésznek! SKILL, GYAKORLÁS, AKTIVITÁS! RIA RIA HUNGÁRIA!

Baka “NewZoo” Béla

Mikor kezdted a játékot?

2003 őszén, egy jó kis pincelan keretein belül mutatta meg Efen. Azonnal megtetszett, ezért elkezdtem vele komolyabban is foglalkozni.

Eredmények

Szinte az összes hazai lanon részt vettem, jóformán mindenhol dobogós helyet elérve a csapattal (kivétel az utóbbi 1-1,5 év, amikor is 0 játékkal funból lementünk)

Emellett 1 évig a Team Hungary kezdő játékosa voltam, majd 2-2,5 évig a csapatkapitányi pozíciót is én töltöttem be.

A régi szentély (már csak egy doboz alján sínylődnek☹ )

 Csapatok és játékosok akik támogatják a jelölésed

Nem kampányoltam, senki nem tudja, hogy indulok, nem hiszem, hogy így kell elnyerni egy ilyen pozíciót, hogy azért szavazzanak rám, mert barátok/spanok vagyunk.

Motiváció, miért szeretnél kapitány lenni?

Majd 3 évig csináltam, van rálátásom mindenre, láttam mik voltak a jó és a rossz dolgok. Én elkülöníteném azt, hogy valaki játékos, vagy csapatkapitány. Ha én tölthetném be ismét ezt a pozíciót, nem játszanék, csak intézném a háttérből az ügyeket (egy jó carentánt lehet bevállalnék, ha nincs jobb a posztra:D) Ezt sem egyedül tenném, létrehoznék egy úgymond, nevezzük szakmai csapatnak… ebbe a csapatba bevenném Gergőt a cod1maniából, mivel ő naprakész mindenkivel kapcsolatban, és ért hozzá, továbbá egy 3. személyre is számítok (az ő személye nem dőlt el, mert 2 fő közt hezitálok… majd ha odáig jutunk..) Ez a team intézné a játékosok felkeresését, úgymond „tesztelését”, rakná össze az adott mapokra a teamet, azaz intézne mindent, hogy a játékosok csakis játszanak. Itt nem baráti alapon menne a beválogatás, hanem tényleges tudáson.

(Ettől függetlenül a játékosok véleményére is számítunk minden esetben)

Nagyon sok éve nem volt nationscup, szerintem úgy kell nekiállni, hogy minden téren a legfelkészültebben, és ennek ez az alapja, hogy ne egy játékos kezében legyen az irányítás. Ő azzal foglalkozzon, hogy meglövi amikor kell…